Se First Aid Kit i sommar!

Allas countryfavoriter, systrarna Johanna och Klara Söderberg har tagit världens med storm med sin countryduo First Aid Kit. Nu kan du se dem på två stora tivoliscener i sommar, nämligen på Gröna Lund och på Liseberg!

Nu har du chansen att se First Aid Kit på två stora och billiga spelningar i sommar, ingen förbokning krävs, men det gäller att vara där i tid för att få bra platser och kunna se dessa favoriter. Det kommer bli som en sann sommardröm!

Första gången på Grönan

Det blir första gången för countrysystrarna på Gröna Lunds Stora scen, så passa på att se dem där med Stockholms vackra invatten i bakgrunden, kolla in alternativ på boenden på www.stockholmshotell.com. Tivolit Gröna Lund har i flera år försökt boka First Aid Kit till spelningar men har misslyckats. Systrarna är så omåttligt populära att det har haft annat för sig helt enkelt, men nu är det dags. Den 19 juni kl. 20.00 börjar deras framträdande och det gäller att vara på plats om man inte vill missa ett historiskt ögonblick. First Aid Kir hör till Sveriges, eller kanske världens mest talangfulla och populära duos genom tiderna, och de debuterade 2010 med sitt album ”The big black & the blue”. Sedan dess har de bara blivit större och större och de har bland annat sålt ut the Royal Albert hall i London, skriver VK, bara en sådan sak!

”Det här är en av våra största bokningar på hela sommaren och även ett av de mest önskade banden av våra konsertbesökare. Vi har länge jobbat hårt för att få hit First Aid Kit och den 19 juni händer det äntligen. Jag ser fram emot en magisk konsertkväll”, säger Johan Tidstrand Gröna Lunds ägare om bokningen, enligt MyNewdesk.

Ska även spela på Liseberg

Och det slutar inte där, duon ska även spela på Liseberg i Göteborg under sommaren. Konsertsommaren på Liseberg i sommar kommer visa flera stora namn, skriver Göteborgdirekt. På Stora scenen där kommer First Aid kit att spela, men också countrylegenden Emmylou Harris, som First Aid Kit dedikerat en låt till.